Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gp Turkije Uitslag

Red Bull Content Pool De kwalificatie voor de sprintrace van zaterdag is gewonnen door Valtteri Bottas. Het kampioenschap is opnieuw in handen van Max Verstappen nadat hij tweede wordt op een nat Istanbul Park.

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Lees het laatste F1-nieuws over de GP van Italië op RacingNews365nl.

Gp turkije uitslag

. Lewis Hamilton start tijdens de Russische Grand Prix vanaf de vierde plek terwijl Max Verstappen een inhaalwedstrijd te wachten staat vanaf P20. Lees meer Sainz houdt gemengde gevoelens over aan P3 Red Bull wijst naar Mercedes. Max Verstappen die zijn Britse concurrent dit weekend tien. De Formule 1 GP Italië 2021 wordt verreden op Monza.

Virtual Onboard - Intercity Istanbul Park. Uitslag binnen 24 uur. Vandaag - Laatste F1 Nieuws Ferrari kijkt mee vanaf zijlijn. Lewis Hamilton voerde de druk maximaal op maar Verstappen en Red Bull Racing bleken oppermachtig in de Nederlandse Grand Prix.

Kwalificatie van de GP van Turkije 2021. Zondag 10 oktober 2021 Race. Lewis Hamilton is de regerend kampioen maar Max Verstappen en anderen azen op zijn troon. Verstappen met witte Honda in voetsporen van vader Jos.

Dit is ons volledige verslag van de veertiende Formule 1 Grand Prix van het jaar in Turkije inclusief de volledige uitslag. PCR-test Alkmaar PCR-test Amersfoort PCR-test Amsterdam PCR-test Apeldoorn PCR-test Arnhem PCR-test Breda PCR-test Den Bosch PCR-test Den Haag PCR-test Ede. De AlphaTauri-coureur wist het Istanbul Park op intermediates te ronden in 130. Volledige uitslag GP Turkije.

Bekijk hier de volledige uitslag van de tweede vrije training voor de F1 Grand Prix van Turkije 2021. Hamilton nipt sneller dan Verstappen in VT1 Dutch GP na lange code rood. PCR-test Emmen PCR-test Enschede PCR-test Friesland PCR. Formule 1 GP van België Nieuws.

Volledige uitslag kwalificatie voor sprintrace op Monza Verstappen op P3. 6226 GP Geopend van 0700-1615. Red Bull onthult witte liversy als bedankje voor Honda. Tweede vrije training F1 Grand Prix van Turkije.

Verstappen met speciale schoenen in Dutch GP. Uitslag Grand Prix van Rusland 2021. Toto Wolff en Mercedes zijn niet blij met het besluit van de Formule 1 om twee ronden achter de. Formule 1 Formule 1.

Vorige Spa kijkt naar compensatie voor fans na verregende GP van België Volgende Circuit Zandvoort opent poorten voor eerste trucks van F1-teams. Uitslag in CoronaCheck-app. De Red Bull-coureur zal met de RB16B op jacht gaan naar zijn eerste wereldtitel. Uitslag GP van Turkije 2021.

18 UK residents only TCs Apply Gamble Responsibly. Mercedes moet accepteren dat resultaat GP België telt. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws. Kijken of we F1-sessies kunnen verlengen met lang oponthoud Laad reacties.

Het was een intense race Vandaag 1557 3. Bottas domineert dubbel feest bij Red Bull Vandaag 1559 3. Formule 1 Sochi Autodrom GP Rusland Lewis Hamilton Max Verstappen Deel via. We konden niet echt pushen.

Lees het laatste F1-nieuws over de GP van Oostenrijk op RacingNews365nl. Voelt als een welverdiende onverwinning Vandaag 1549 11. De Formule 1 GP Oostenrijk 2021 wordt verreden op de Red Bull Ring. Bottas na langverwachte zege.

Data en tijden van de GP van Turkije 2021. Bekijk hier de volledige uitslag van de tweede vrije training voor de Grand Prix van Turkije 2021. Pierre Gasly heeft de afsluitende training voor de Grand Prix van Turkije als snelste man afgesloten. Met Lewis Hamilton en Max Verstappen als de grote.

De McLarens staan er goed bij met de plekken vier en vijf voor. Gasly blijft Verstappen voor in natte derde training Hamilton P18. Maastricht Rechtstraat. Laatste races toont Verstappen.

Verstappen kende saaie middag. De Mercedes-coureur hield Lewis Hamilton achter zich evenals concurrent Max Verstappen. Max Verstappen heeft gewonnen op Zandvoort een fantastische prestatie. Perez bewijst Verstappen een dienst.

Na in de eerste training de snelste tijd te hebben gereden was Lewis Hamilton ook de rapste tijdens de tweede oefensessie in Turkije. Een rondje over. Volledige uitslag. Verstappen verdedigt een voorsprong van vijf punten in het wereldkampioenschap en dus is het zaak dat de Nederlander een goede klassering neer weet te zetten op het circuit in Sochi.

Hamilton ook bovenaan in VT2 moeizame sessie Verstappen. PCR-test Turkije PCR-test Zwitserland. In 2021 staan er twintig coureurs aan de start van de Formule 1-races. Verwacht dominante winst voor Hamilton Video player.

Formule 1 Formule 1.

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Gp turkije uitslag
Kfad9c7iflgapm

Gp turkije uitslag
Pwbzhrcl1wknfm

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Gp turkije uitslag
Lufchrh8purccm

Gp turkije uitslag
Arl9u Tpht2lom

Post a Comment for "Gp Turkije Uitslag"